Tovalloletes, NO gràcies!!!

camió_Girojet_Plaça_Catalunya_Salt
El camió de Girojet treballant a la Pl. Catalunya de Salt

Aquest dissabte al matí, més d’un i una van poder veure com el camió de Girojet estava treballant davant el núm. 5 de la Plaça Catalunya.

Van començar a quarts de nou i van acabar pels voltants de les deu. I què va passar? Doncs res greu però sí important: es va embussar una arqueta del clavagueram. Podia haver estat un gran greuge per a dos dels comerços dels baixos del núm. 5 atès que quan l’embús no pot més, o surt tot de manera explosiva pel registre que hi ha en un dels comerços o bé, rebufa pel vàter de l’altre.

Tot i que ja sabem que són edificis de construcció antiga i que no tots els desaigües estan del tot ben fets, (en aquest cas, hi ha un canvi de direcció de 90º amb canto viu que no permet que "la cosa" flueixi)  cal recordar a tot el veïnatge que les tovalloletes humides són les grans causants d’aquest tipus de problemes.

Conclusió: tovalloletes humides a les deixalles o escombraries i NO al vàter.

i què hem de dir dels nois de "Girojet": saben molt bé què es fan, són nets i polits, ràpids, amb uns preus més que raonables i a més a més són molt agradables i simpàtics. Si mai els necessiteu els podeu localitzar al telèfon 600 399 050 o bé per correu electrònic girojet2014@gmail.com


Escribir comentario

Comentarios: 0


També ens trobaràs a:


Si vols rebre les nostres novetats, clica aquí